Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Олександр Башта – депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» подав особисте прохання керівництву краю. У цій записці він повідомив, що хоче… очолити патрульну поліцію Тернополя.

Оприлюднив цю інформацію голова Тернопільської ОДА Степан Барна на засіданні колегії обласної адміністрації 26 липня.

– Я хочу зробити це публічно, – каже він. – Шкода, що Олександр Ілліч вийшов. Тут йдеться (читає записку – прим.), що Олександр Ілліч Башта має бажання і натхнення очолити управління патрульної поліції у Тернополі. Якщо оголосять конкурс… «плюс» у Башти – вища військова освіта, я прошу взяти до розгляду його пропозицію. Думаю, він матиме можливість себе проявити. Ми – «за» бажання людей працювати і захищати правопорядок на території області.

Нагадаємо, начальник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк пішов із посади і перевівся у Львів у червні. Посаду головного патрульного поліцейського Тернополя у статусі «в. о.» обіймає колишній заступник пана Струка Олег Сороковий. До слова, у них обидвох склалися не надто прихильні стосунки із Олександром Баштою. Адже той мав серйозні претензії до роботи патрульних. Більше того, навіть пропонував звернення про звільнення Володимира Струка. Однак депутати обласної ради таку пропозицію не підтримали.

Частина присутніх на колегії сприйняла пропозицію пана Башти як жарт. Проте Степан Барна цілком серйозно порадив Департаменту патрульної поліції в Києві розглянути цю кандидатуру. Тим паче, міський голова Тернополя Сергій Надал, схоже, сприйняв цю новину позитивно: коли пан Барна кивнув у його бік із запитанням «Підтримуємо?», мер схвально кивнув головою і усміхнувся.

– Я так розумію, що в одній галузі у нас уже проблем скоро не буде точно, – зауважила директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галина Воляник, доповідь якої перебили, щоб озвучити вищевказану заяву.

До речі, Олександр Башта – інвалід І-ї групи. Близько 26 років – в інвалідному візку, проте веде активне громадське і політичне життя. Колись серйозно займався спортом і навіть балотувався на посаду міського голови Тернополя. Певний час був членом партії «Батьківщина», а віднедавна став активним депутатом і захисником ВО «Свобода».

На своїй сторінці у «Фейсбук» тернополянин пояснив свою позицію так (цитуємо): «Тісно контактуючи і з самим паном Струком, і з його підлеглими, помітив явні прогалини в процесі роботи із особовим складом управління патрульної поліції. При всій повазі до Володимира, хочу сказати, що він не був справжнім командиром підрозділу озброєних людей із великими повноваженнями.

Маючи військову освіту та офіцерське звання, маючи бажання і натхнення, звертають до керівника Департаменту патрульної поліції Є. Жукова, до керівника міністерства внутрішніх справ А. Авакова із пропозицією розглянути мою кандидатуру на посаду керівника управління патрульної поліції в Тернополі.

Я розумію, що людина на візку на будь-якій посаді в Україні поки що викликає подив і часом навіть нерозуміння та іронію… Але значно гірше, коли “інвалідність” – у голові керівника, а не в його ногах…», - цитує політика Терен

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.