Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Національне рейтингове агентство «ІВІ-рейтинг» оновило рівень кредитного рейтингу та інвестиційної привабливості Тернополя. У результаті проведених досліджень рейтинговим агентством було підвищено рівень інвестиційної привабливості Тернополя з invBBB (достатня привабливість), який був у 2016 році, до рівня invA - (висока привабливість).

Така зміна рейтингу означає, що місто за останній рік характеризувалося високою інвестиційною привабливістю у порівнянні з іншими об’єктами рейтингоутворення. Окрім того, агентство вкотре підтвердило кредитний рейтинг Тернополя на рівні uaBBB зі збереженням прогнозу «стабільний».

«Ключове завданням місцевої влади — створення умов для успішної роботи інвесторів та бізнесу. У Тернополі уже успішно реалізовується ряд міжнародних інфраструктурних проектів та проектів міського планування, які покликані підвищити інвестиційну привабливість міста. Відділення «Financial Times» два рази ставило Тернопіль на перше місце по залученню інвестицій. Також місто тричі отримували відзнаки Ради Європи: почесний диплом, грамоту та прапор, - зазначає міський голова Сергій Надал. – Бізнесу ж потрібна гарантія комфортності. З огляду на це, ми прийняли рішення про автоматичне продовження договорів оренди землі та про автоматичне продовження договорів оренди комунального майна. Це полегшує роботу підприємців. Також прийнята програма підтримки малого та середнього бізнесу».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.