Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Органами прокуратури області постійно вживаються заходи  щодо відшкодування  шкоди, заподіяної кримінальними правопорушеннями.

З початку 2017 року за позовами прокурорів виконано рішень суду  про відшкодування такої шкоди  на суму понад 1 млн. гривень.

Зокрема, на виконання рішення суду за позовом Теребовлянської місцевої прокуратури в інтересах держави до  приватного агропромислового підприємства «Агропродсервіс» (яким керує любитель селфі, про що ТТ писав у матеріалі В тернопільських олігархів нова мода перед виборами (фото) усунуто  наслідки кримінального правопорушення, шляхом повернення у державну власність земельної ділянки   вартістю 926 тис грн.

 

 Також, за активної позиції органів прокуратури, до місцевих бюджетів області повернуто кошти, витрачені лікувальними закладами на стаціонарне  лікування потерпілих від злочинів. Умісцеві бюджети, з яких фінансуються заклади охорони здоров’я, повернуто понад 100 тис  грн.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...