Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За принциповою позиції органів прокуратури впродовж  7 місяців 2017 року судами області прийнято рішення про накладення адміністративних стягнень за  28 протоколами про вчинення правопорушень, пов’язаних  з корупцією, складеними спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції.

Так, постановою Тернопільського міськрайонного суду депутата Тернопільської міської ради Ляховича Р.М. визнано винним у вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне, без поважних причин подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Борщівський районним судом прийнято рішення про притягнення до адміністративної відповідальності за аналогічне порушення виконувача обов’язків старости села Королівка Тиховича Д.М.

Постановою Теребовлянського районного суду визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на головного лікаря комунальної установи Теребовлянської районної ради, який не повідомив у встановленому законом порядку про реальний конфлікт інтересів та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів (щодо свого власного преміювання).

Також органами прокуратури спільно з іншими правоохоронним органами проводиться систематична робота щодо виявлення фактів вчинення посадовцями кримінальних правопорушень, відповідальність за які встановлена ст. 366-1 КК України.

Так, у 2017 році правоохоронними органами розпочато досудове розслідування у 26 кримінальних провадженнях за ч.1 ст.366-1 КК України. У трьох випадках провадження розпочаті у зв’язку з внесенням декларантами умисно недостовірних даних у       е-декларації,  в усіх інших – за фактом умисного    неподання  е-декларацій.Робота органів прокуратури на вказаному напрямі триває.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.