Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мало хто зауважив, однак минулої середи поряд із голосуванням депутатів Тернопільської обласної ради за міжбюджетні трансфери та різноманітні обласні програми на розгляд депутатів виносилося дуже важливе питання, яке не отримало достатньої підтримки, повідомляє Місцевий час.

Під час чергової сесії облради з ініціативи фракції Радикальної партії було внесено пропозицію звернутися до Верховної Ради із вимогою скликати позачергову сесію ВР для прийняття законів про створення тимчасових слідчих комісій, імпічменту Президента, а також зняття недоторканості з народних депутатів, Президента і суддів. Незважаючи на значний суспільний резонанс довкола проблеми недоторканості народних обранців, обласна рада не надіслала відповідного звернення, оскільки дане питання навіть не було включено до порядку денного через брак необхідної кількості голосів.

Як не дивно, але проти навіть включення цього питання до порядку денного проголосували не тільки члени фракції БПП “Солідарність”, а й депутати-опозиціонери від ВО “Батьківщина” та ВО “Свобода”.

“Якщо з БПП і так давно всім все зрозуміло то тимошенківці знову викрили свою подвійну сутність. Говорять популярні гасла а як до діла топлять навпаки!”, – прокоментував результати голосування депутат ВРУ та партійний куратор партійного осередку радикалів Тернопільщини Ігор Мосійчук.

Не менш гостро відреагував на кулуарну змову між депутатами БПП та БЮТівцями і член президії облради Богдан Яциковський.

“Боляче, що депутати від провладних БПП, частина націоналістичної “Свободи” та юльчиної Батьківщини на чолі з фюрером Деревляним не підтримали дане рішення. Незважаючи на те, що маємо зовнішнього ворога – вистачає і внутрішніх”, – зазначив Богдан Ігорович.

Наші джерела у обласній раді стверджують, що фракція ВО “Свобода” підіграла колегам з Солідарності у обмін на їх відмову підтримати голосами депутатський запит Богдана Яциковського стосовно забруднення довколишнього природного середовища ТОВ “Піроліз-груп”, головним фінансистом якого є свободівець Руслан Дацюк – помічник та брат нардепа Михайла Головка.

Що отримав Василь Деревляний за змову з ідеологічними противниками нам наразі не відомо, однак союз Дерев’яного і Овчарука якось десонує із політичними заявами та діями Юлії Тимошенко, яка навряд чи в курсі його місцевих підробітків.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.