Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бережанським відділом Теребовлянської місцевої прокуратури  спільно з працівниками Теребовлянського міжрайонного відділу УСБУ в Тернопільській області виявлено факт незаконної розробки кар’єру будівельних пісків площею 1,615 га службовими особами товариства, що діяли без укладення правовстановлюючих документів на землю.

За вказаними фактом Бережанським відділом Теребовлянської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за ч.1ст.240 КК України (Порушення правил охорони або використання надр). Триває досудове слідство.

 Нагадаємо, минулого тижня на Бережанщині  виявлено  незаконну розробку кар’єру площею 3,77 га. Збитки, завдані протиправними діями  від видобування піску становлять  понад 170 тис грн.  Триває розслідування, розпочате за вказаним фактом.  

 

Коментарі  

 
0 #1 also_sprach_freddy 09.08.2017 13:58
"... виявлено факт незаконної розробки кар’єру будівельних пісків ..."

Евріка! Знайшли (виявили ж!) "аж" дві "незаконні розробки кар*єру"!!! А їх же в області "міряно-неміряно" ... НЕДОузаконених!
Очевидно, в цей раз "непіщані відкати" були неспіврозмірні "погонам" чи статусу (тобто, астрономічно-негастономічним апетитам) прокурорів чи сбушників, тому й "виявили". Але ж це ще не кінець. "Традиція" навряд чи вмерла: робота над "помилками" триватиме до тих пір, поки сума "відкату" не "округлиться" до певної цифри. І кар*єри знову - "невидимо-законно" - запрацюють.
Та все ж за такі "ІБДосягнення щодо "виявлення" можна й "зірочку" - ще одну - вкрутити. Щоб погони виглядали "статусніше" ... :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.