Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернопільському обласному спеціалізованому будинку дитини 39 вихованців. Щоб підтримати їх морально і надати закладу необхідну матеріальну допомогу, представники Тернопільської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” вивчають потреби дитбудинку і упродовж року проводять акції різного спрямування.

«Цього разу ми привезли до дитячого будинку комплекти постільної білизни. Також фрукти, щоб діти мали можливість поласувати вітамінами. Ми наперед взнали, в чому була нагальна потреба і відповідно сформували допомогу», - каже секретар Тернопільської міської ради, голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Шумада. - «Співпраця із цим закладом почалася досить давно і далі буде продовжуватися. Завжди уточнюємо, що саме потрібно діткам і з тими необхідними подарунками та гостинцями приїжджаємо».

Наймолодшій дитині у закладі 2 місяці, найстаршій - 5 років. Усі вони потребують особливого тепла і уваги. Разом із секретарем Тернопільської міськради, головою міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктором Шумадою до дітей завітали депутати міської ради від фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Михайло Ібрагімов, Павло Бич, представники молодіжного крила партії. 

«Окрім того, що є матеріальна підтримка, діти люблять спілкуватися, вони хочуть поговорити, щось розповісти. Так що ми завжди раді гостям», - каже головний лікар обласного спеціалізованого будинку дитини Інга Кубей. - «Що стосується сьогоднішніх подарунків… У нашому закладі 39 вихованців. На кожну дитину повинно бути хоча би три комплекти постільної білизни. Кожного тижня змінюємо білизну. Дякуємо і за гостинці! Вся допомога, яку провезли, є дуже доречною. Ми завжди раді співпраці».

Працівники дитбудинку кажуть, що підтримка меценатів і небайдужих людей завжди є актуальною. Надати закладу підтримку можуть усі охочі.

«У червні обласна рада виділила кошти і у нас харчування повністю іде за державні кошти, але звісно залишаються інші побутові питання. Якщо у когось виникає бажання допомогти нашому закладу, просимо наперед телефонувати до нас і взнати про нагальні потреби», - каже Інга Кубей.   

Тернопільський осередок «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» вже не вперше надає допомогу дитячому будинку. Взимку представники партії відвідали вихованців цього закладу на “Свято зими”. А в День захисту дітей вони завітали спільно із дитячими аніматорами і організували для дітей пізнавально-розважальні заходи. Підтримати дитбудинок планують і в майбутньому, відповідно до потреб закладу

   дитячий будинок, фото, тернопільський тиждень   

дитячий будинок, фото, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.