Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У сквері, який знаходиться на площі Героїв Євромайдану, між житловими будинками на вул. Медова та вул. Танцорова, скоро розпочнуться ремонтні роботи. Днями міський голова Сергій Надал, проектанти, представники організації Urban.te провели виїзну робочу нараду на цьому об’єкті, під час якої обговорили проект реконструкції та етапи його реалізації.

Очільник Тернополя Сергій Надал розповідає, що роботи на цьому об’єкті будуть розділені на дві черги: цього року планується відремонтувати покриття відпочинкової зони та оновити вуличне освітлення, а інші заплановані роботи розпочнуть наступного року.

«Загальна вартість проекту складає понад 3 млн.грн., тому спільно, під час робочої зустрічі, нами було вирішено до Покрови провести благоустрій відпочинкової зони та облаштувати зовнішнє вуличне освітлення. Інші роботи з ремонту тротуарів, влаштування схеми організації дорожнього руху біля скверу, озеленення, встановлення велопарковок, тощо будуть проведені вже у 2018 році», - зазначає міський голова.

Ініціативу щодо облаштування на площі Героїв Євромайдану «Скверу Волонтерів пам’яті Віктора Гурняка» подали дружина загиблого бійця АТО Віктора Гурняка - Ірина та його друг - депутат міськради Назар Зелінка. Вони звернулися до громадської ініціативи молодих архітекторів-урбаністів Urban.te щодо створення концепції громадського простору, які розробили концепцію, враховуючи всі пропозиції, в тому числі і ті, які надійшли під час проведених громадських слухань.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.