Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Втрат на 2,7 млн грн виявили тернопільські аудитори у Чортківській міській раді

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області під час ревізії у Чортківській міській раді виявили порушень, що призвели до втрат, на суму 2695,0 тис. грн.  

Зокрема, із замовниками будівництва не укладено договорів пайової участі у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, через що 11 об’єктів будівництва введено в експлуатацію без сплати обов’язкових пайових внесків. Крім того, під час ревізії виявлено недотримання забудовниками передбачених договорами термінів сплати пайових внесків та заниження розміру внеску при укладанні договору пайової участі.  Через це міський бюджет недоотримав понад 2 млн грн доходів.

Також міський бюджет недоотримав належної частини чистого прибутку за результатами діяльності комунального підприємства, плати за розміщення рекламних засобів тощо на загальну суму понад 210 тис. грн.

Серед інших виявлених порушень: зарахування до власних надходжень міської ради 407 тис. грн., які є доходами загального фонду міського бюджету, оплата завищеної вартості ремонтних робіт, покриття витрат сторонніх юридичних осіб, порушення законодавства про публічні закупівлі.

Ці порушення спричинені неналежним контролем з боку органу місцевого самоврядування за укладанням іззабудовниками договорів пайової участі, незабезпеченням контролю за виконанням таких договорів, неналежним виконанням функцій з управління об’єктами комунальної власності.  

За допущені порушення бюджетного законодавства та законодавства у сфері публічних закупівель на чотирьох посадових осіб міської ради складено та направлено на розгляд суду протоколи про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано до Чортківської місцевої прокуратури, про її результати поінформовано прокуратуру Тернопільської області. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.