Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Перед будівлею Верховної Ради розташовано щонайменше 25 автобусів, набитих правоохоронцями, ще понад 20 – позаду парламенту.

Бійці Беркуту вже вишикувані шеренгами. Крім того, до парку продовжують під’їжджати патрульні машини.

Серед протестувальників більшість складають представники різноманітних громадських організацій. Трохи осторонь розташувалися чорнобильці, які стоять тихо.

Разом з тим, на мітингу з'явилися прапори соціалістичної партії, після чого координатори акції попросили політичну силу проводити свою акцію, прибравши стяги, оскільки протест є аполітичним.

Протягом мітингу кілька нестриманих громадян вкотре пробували розхитувати паркан, яким огороджено територію парламенту. Бійці "Беркуту", зосереджені біля паркану, надягли шоломи, але поки не втручаються.

Водночас ще три автобуси, набиті бійцями, розташовані під будівлею адміністрації президента.

Станом на 11 годину, за оцінками організаторів акції, у заході беруть участь більше 3 тисяч осіб, але люди з регіонів продовжують прибувати.

Водночас, за оцінками київської міліції, біля будівлі Верховної ради зібралося близько 2 тисяч мітингувальників.

Акції протесту проходять без інцидентів

За даними кореспондента УП, мітингувальників не більше 2 тисяч.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...