Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всі про це чують щороку: « … незважаючи на постійні нагадування про небезпеку і шкоду від спалювання сухої рослинності, громадяни продовжують знищувати пожнивні рештки за допомогою вогню, за що і несуть відповідальність, хоч і незначну…»

В кожному селі на Тернопільщині щодня палять рештки городини. Здавлося б – є відповідні органи, які просто їздили б по районах і фіксували злочини. Все. Бюджету – надходження, адже штрафи за спалення стерні від кількасот гривень. І оштрафовані селяни б  після цього подумали, чи варто палити на своїх городах всяку всячину, знаючи, що заплатять штраф.

Що простіше?

Але ж ні.

 Сидять так звані правоохоронці в автівках і в кабінетах, гризуть сонях і пють горіл… мінералку. А тим часом села в диму, люди труюяться, бюджет пустий.

А очільник краю розказує що все прекрасно в «тернопільському королівстві»…

Маразм влади міцніє, а електорат мовчить як завжди …

Коментарі  

 
-1 #1 Лютий 03.09.2017 07:44
Який му..к це писав ,певно з б"юджету зарплату отримуе.Так переймаеться за селян, щоб вчасно штафи платили за спалене смiття з городу.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.