Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Степан Барна, будучи начебто патріотом, вивішував прапори на будівлях прокуратур. Але більше двох років  тому він став "царьком" в нашій області. І що зміінилося?

Тернопільський державний завод по виробництву м’ясо-кісткового борошна «Ветсанзавод» практично припинив виконувати свою пряму функцію – переробляти туші мертвих тварин на борошно, а просто роками складав їх на своїй території.

Результат - не тільки зіпсоване повітря, а і сотні метрів отруєного ґрунту та загроза забруднення вод річки Серет. Громадські активісти б’ють на сполох, адже роботи по ліквідації смердючого лиха не ведуться. Тернопільська обласна влада нічого не робить. Нічого не змінилось за декілька місяців.  Де в даному питанні принципова позиція Степана Барни? Чи нічого не робити по "ветсанзаводу" це і є принципова позиція тернопільської влади?

Аби належно вирішувати проблеми – їх потрібно бачити на практиці, – переконаний голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Саме тому виїзні колегії вважає одним із дієвих способів допомоги громадам. «Я думаю, що ця практика, якраз показала, що є проблеми, які треба вирішувати. І найважливіше, що ці проблемні питання треба відчувати не тільки на місцевому, а й на рівні обласному», – підкреслює Степан Барна.

 Степане, звертаємо увагу на с.Острів проблему із "Ветсанзаводом". Виріши її. Не паклюж думку про істориків. 

В своїх "совкових" звітах Тернопільщина "ідеальна".

Для кого ця дволикість? Га?.

Більше фото і відео ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.