Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно Службою безпеки України у Тернопільській області було оприлюднено інформацію про затримання керівника комунального підприємства, якого звинувачують в отриманні хабаря.

Очільник Тернополя Сергій Надал вважає, що перед законом усі рівні. Тому, якщо за результатами слідства у суді буде доведено, що керівник КП є винним в отриманні неправомірної фінансової вигоди, то ця особа повинна понести відповідальність за свої дії. У іншому випадку, якщо випадок з «посередником», який вимагав кошти нібито для представників міської ради, виявиться провокацією, вважає, що замовники та виконавці цієї провокації повинні бути притягнуті до відповідальності. 

Міський голова закликав очільників правоохоронних органів Тернопільщини взяти цю справу під особистий контроль.

«Звертаюсь до керівника УСБУ у Тернопільській області Віталія Найди, керівника тернопільської обласної прокуратури В’ячеслава Перча взяти цю справу під особистий контроль. Все має відбуватися чітко до закону і всі винні, хто б ними не були, повинні бути покарані. Зі свого боку можу запевнити вас у максимальному сприянні в розслідуванні справи та забезпеченні сприяння працівників міської ради Тернополя», – зазначив Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.