Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У змаганнях «Sport time», які пройшли у Тернополі, взяли участь 16 студентів з 4 навчальних закладів міста. Організувала захід Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Підтримка спорту є надзвичайно важливою. Тому ми завжди звертаємо особливу увагу як в частині забезпечення спортивних закладів, так і в частині розбудови спортивної інфраструктури в місті. Адже розуміємо, що кошти вкладені сьогодні в спорт в майбутньому дозволяють українській нації бути здоровою, розвиватись, ефективно працювати. Тобто, ми вкладаємо сьогодні кошти в наше майбутнє. Цим заходом хочемо популяризувати спортивний спосіб життя, підкреслити, що спортом треба активно займатись, долучатись до таких заходів і організовувати їх», - каже секретар Тернопільської міськради, голова міської організації «БПП «Солідарність» Віктор Шумада.

Спортивна естафета була поділена на кілька етапів - біг, вибивання м'ячем, їзда на велосипеді, вправи з кросфіту. Останнім етапом стало канатне перетягування між командами. За першість змагалися студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського державного медичного університету імені І. Горбачевського і коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ. Перемогли у змаганнях студенти медичного університету.

«Отримав інформацію про те, що пройдуть такі змагання і залюбки відгукнувся. Зібрав своїх друзів і взяли участь  в естафеті. Враження неймовірні, море емоцій. Найбільш неочікуваним був четвертий етап, що відбувся на острівку «Чайка». Бо про три етапи ми знали, а про нього – ні. Там потрібно було вибивати м’ячем на кількість – ногою, коліном, рукою і головою. Ми не сподівалися, але викрутились з ситуації», - каже капітан команди ТДМУ ім. І.Горбачевського Любомир Данилюк.  – «На мою думку, такі змагання дуже потрібні. Це нові друзі, нові знайомства, це корисно для здоров’я. Такі заходи стимулюють молодь займатися спортом. А спорт – це здоров’я!»

Переможців нагородили медалями, грамотами. А учасникам спортивного заходу, які особливо відзначилися у спортивній естафеті, організатори вручили сертифікати в розважальні заклади та в спортзал.

 спортестафета, бпп, фото, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.