Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для нас сьогодні пріоритетними є капітальні вкладення у ремонт лікувальних закладів області. А тому дуже добре й надзвичайно важливо, що у напрямі забезпечення медустанов технічними засобами, лікувальними приладами та автомобілями швидкої допомоги, проявляють ініціативу громадські організації та благодійні фонди. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час робочої поїздки до Шумського району.

Там він оглянув Шумську центральну районну лікарню, ознайомився із матеріально-лікувальною базою. А також принагідно разом із директором міжнародного центру «ЮНЕСКО» Віталієм Семенюком, головою благодійної організації агрохолдингу «Мрія» Василем Мартюком та керівництвом Шумського району вручив лікарні ключі від автомобіля швидкої допомоги, який передали нашим лікарям колеги з Франції.

«Сьогодні ми аналізуємо перші потреби в лікувальних закладах в районах області і визначаємо певну пріоритетність. А пріоритетними є, звичайно, технічне переоснащення. Тому важливо, щоб кожен лікувальний заклад в області відчув зміни в системі не тільки надання відповідних умов для лікування хворих. А й у тому, що відбуваються зміни по суті, а не по формі. І заміна вікон, утеплення фасаду, а також ремонт даху – це є свідченням того, що сьогодні ми зможемо зекономити суттєву частку коштів, котрі будуть спрямовані потім на придбання сучасного обладнання, а відтак і покращення якості надання медичних послуг», – підкреслив Степан Барна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.