Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Станом на 13 вересня поточного року до Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області та органів місцевого самоврядування від учасників АТО надійшло 8 536 звернень про надання земельних ділянок, ведення садівництва та ведення особистого селянського господарства. Про це зазначив під час щотижневої відео наради з головами РДА Віктор Мартинюк, начальник ГУ Держгеокадастру в області. 

«Фахівці Держгеокадастру вже підготували 4 856 дозволів на розроблення документації із  землеустрою площею 3 680 га. Органи ж місцевого самоврядування підготували 1 895 дозволів на загальну площу 610 гектарів. При цьому, майже 4 тисячі учасників АТО та сімей загиблих воїнів уже отримали земельні ділянки у власність», – зазначив Віктор Мартинюк. 

Водночас, він підкреслив, що є також зарезервовані земельні ділянки, які передбачені для передачі у приватну власність учасникам АТО та сім’ям загиблих військовослужбовців області. А це близько 2 тисячі гектарів.
Формується також, за словами Віктора Мартинюка, перелік земельних ділянок для передачі у власність учасникам АТО та сім’ям загиблих військовослужбовців у ІV кварталі поточного року, який оприлюднять на сайті Головного управління Держгеокадастру в області.

Нагадаємо, за дорученням голови Тернопільської ОДА, сім’ям загиблих військовослужбовців послуги на виготовлення проектної документації державні підприємства ДП «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» та Тернопільська регіональна філія ДП «Центр «ДЗК» надають безкоштовно.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.