Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Співробітники Служби безпеки України завершили спеціальне досудове розслідування стосовно луганчанина, який сприяв підвищенню боєздатності терористичної організації «ЛНР».

Під час реалізації контррозвідувальних заходів у районі проведення антитерористичної операції оперативники Тернопільського управління СБУ викрили місцевого мешканця Левана Цихиселі, який сприяв підвищенню боєздатності збройних формувань бойовиків. Правоохоронці встановили, що мешканець Луганщини у 2016 році надавав сприяння терористичній організації «ЛНР» в організації збройного спротиву силам антитерористичної операції. Він, зокрема, передавав у розпорядження бойовиків важку техніку для спорудження фортифікаційних укріплень.

Обвинувальний акт щодо зловмисника за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України скеровано до суду. За сприяння діяльності терористичної організації йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі обвинувачений переховується від слідства, у зв’язку з чим його оголошено у державний розшук.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, котрі володіють інформацією про перебування Левана Цихиселі на території контрольованій урядом України, повідомити про місце його знаходження на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області (0352) 52-90-00 або надіслати відповідну інформацію на електронну скриньку Управління Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.