Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі тривають капітальні ремонти дворів, міжквартальних проїздів, доріг та об’єктів благоустрою, незважаючи на календарну осінь. Лише цього року у місті було проведено поточний ремонт проїзної частини на 118-ти вулицях та капітальний – на шести. Зараз триває ремонт шляхопроводу на вул. Бродівська, на дамбі тернопільського ставу та вул. Глиняна.

Зі слів очільника Тернополя, загалом цього року завершено роботи на 15-ти об’єктах благоустрою та ще тривають роботи з влаштування колектора дощової каналізації на вул. 15 Квітня, ремонт підпірної стінки на вул. Карпенка та заміна покриття тротуару на цій вулиці від буд. №5 до буд.№15, будівництво та підведення мереж водовідведення до кварталу садибних ж/б на вул. Микулинецька тощо.

Шодо ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, то уже завершено ремонт 19-ти таких об’єктів.

Роботи ще тривають за адресами:

1.                              Проїзд від бул. Шевченка,10 до вул. Сагайдачного

2.                              Тротуар від вул. Листопадової до ж/б вул. Сагайдачного, 8

3.                              Двір бульв. Д.Галицького,6

4.                              Двір вул. Протасевича, 14

5.                              Двір вул. Л.Українки,1

6.                              Проїзд від Театрального майдану до вул. Листопадової

7.                              Двір вул. Київська, 11А

8.                              Проїзд вул. Весела-Коцюбинського, 5а

9.                              Двір вул. Макаренка, 6

10.                         Проїзд Винниченка, 11-13

11.                         Двір вул. Київська,11

12.                         Заїзд на вул. Галицьку з пр. Злуки (черга 2)

13.                         Двір бульв. С. Петлюри, 10

14.                         Двір пр. Злуки, 55

15.                         Двір вул. Чалдаєва, 11

Коментарі  

 
+1 #1 ліда 22.09.2017 18:58
Якщо в якомусь дворі буде ремонт, уважно дивіться на проект. Щодо роботи хлопців,які кладуть бруківку, нарікань мало, а от до проектантів - запитань море. Ось двір на вул. Л. Українки 1,- просто ганьба. Тротуар прокладений не до кінця, залишився десь 1 метр, зате в сусідньому будинку, де ремонт не передбачено, тротуар провели тільки біля одного підїзду. МАРАЗМ! Обмостка з другої сторони будинку не передбачена проектом, а там постійно стоїть вода Це, як в приказці, спереду стрій, а ззаду хоч з лопатою стій. Журналісти "Тернопільського тижня" приїдьте, та подивіться на цей хвалений ремонт!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.