Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

22 вересня у багатьох країнах відзначають Міжнародний день без автомобіля (World Carfree Day). До акції долучився Тернопіль, вулицями міста пройшов велопробіг. Організувала захід територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Велопробіг стартував на центральній площі міста і відбувся за наступним маршрутом – Театральний майдан, пляж «Циганка», Надставна церква.

«Незважаючи на дощову погоду, ми повністю проїхали запланованим маршрутом. Метою велопробігу є привернути увагу громадськості до негативних наслідків, які спричинені через велику кількість автомобілів. Одним з таких проблем є високий рівень забруднення повітря. Сьогоднішнім заходом хочемо нагадати, що кожен з нас може долучитися до поліпшення екологічного стану. Замість автомобіля можна скористатися альтернативним видом транспорту – велосипедом. Окрім цього, щодня можна вжити прості заходи. Наприклад, організатори всесвітньої акції “World Carfree Day” підрахували, що елементарне регулювання двигуна автомобіля може скоротити шкідливі викиди на 10%. Тобто кожен може вплинути на поліпшення екологічної ситуації», - каже керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

Зазначимо, вперше акція “День без автомобіля” пройшла у Франції в 1998 році. Тоді в заході брали участь близько двох десятків міст. До 2001 року до руху офіційно приєдналися більше тисячі міст у 35-ти країнах. За приблизними оцінками, в акції “День без автомобіля” щороку беруть участь більше 100 мільйонів осіб у 1,5 тисячі міст світу.

 велопробіг, тернопіль, фото, бпп, тернопільський тиждень 

велопробіг, тернопіль, фото, бпп, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.