Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У неділю під вечір відбулися громадські слухання щодо функціонування у Тернополі котелень на торфі. У приміщенні обласної філармонії зібралося близько двох сотень містян. Люди реєструвалися, аби висловити своє ставлення то такої альтернативи., повідомляють Новини Тернопільщини.

Нагадаємо, питання будівництва котелень у Тернополі піднімається  від початку 2017 року. У лютому  жителі вулиці 15 квітня мітингували під стінами діючої котельні, яку, на їхню думку, без згоди громади переобладнали на торф. Люди побоюються за шкоду для свого здоров’я та здоров’я своїх дітей. Мовляв викиди від згоряння торфу забруднюватимуть атмосферу і це загрожує тернополянам хворобами органів дихання.

Натомість у міській раді запевняють, що котельні на торфі безпечні . І їх обладнають сучасними фільтрами. Окрім того, якби в місті вони діяли, тернополяни мали б цілодобово гарячу воду, а не залежали від газу.

У Тернополі заплановано переобладнання 7 котелень на вулицях Київська, Купчинського, 14а, Лесі Українки, 4, Лемківська, 23, Франка, 16, Живова, 12 та Просвіти, 9. П’ять котелень уже готові до роботи, ще дві на етапі завершення. Та їхній запуск відкладається через позови до суд. Активісти вимагають аби експерти дообстежили вплив таких котелень на екологію.

P.S. Що з того вийде, точніше, чи “задобрять» фінансово, і скільки на це знадобиться часу баригам, ну, на купівлю лояльності так званих активістів-противників цих котелень зацікавлені особи, дізнаємося вже днями…

Адже не секрет, що роками різноманітні угрупування  всяких ГО начебто виступають проти забудов,... і т.п., а з часом зникають, а безлад в місті продовжується і вакханалія бізнесменів -забудовників, які банально купляють "активістів", продовжується ...

Адже тернопільські «активісти» не продаються :) ???, так що цинічні бізнесмени, які з допомогою торф’яних котелень хочуть «знищити» Тернопіль, впіймають облазня :)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.