Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У себе на сторінці скандальний олігарх, підтвердив, що таки готується до майбутніх виборів у парламент і місцевих органів самоврядування. Іван Чайківський оточив себе піарниками, відкриває сайти і фінансує газети. Чайківський йде на вибори. Зустрічай Тернопільщина чергового с\г магната.

Його, Чайківського, буде ще більше в неті і в соцмережах. Його компанія рекламувала ковбасні вироби, в яких знаходили гризунів, тепер мед і гриби.

А те що в селах через "свинопаство" цього газди знищується екологія і і хворіють мешканці - "ковбасовиробник" Чайківський замовчує....

Але цьому «підприємцю» байдуже. Він продовжує вперто йти до  своєї мети і хоче стати нардепом. Аграрна партія провела свій позачерговий 12 з’їзд, проо що одіозний фермер радісно повідомляє,  під час якого делегати з усієї України вирішили одне з головних питань сьогодення – брати участь в місцевих виборах до новоутворених об’єднаних територіальних громад. На Тернопільщині це вибори з центрами в Зборові, Ланівцях, Саранчуках (Бережанський район) та Хоросткові (Гусятинщина). Сьогодні аграрії, як ніхто показали власну спроможність керувати процесами в сьогоднішніх політичних, економічних та соціальних умовах. Створення високооплачуваних робочих місць на селі, соціальна підтримка громад, експортно орієнтована продукція, що дозволяє казні поповнюватися валютою, – все це доводить, що аграрії здатні керувати громадами і довели це власним прикладом. Ми ідемо на вибори з гаслами: «Землю - громадам! Кошти – громадам! Владу – громадам!».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.