Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні не має центрального «крану» у Києві, який включає тепло по країні, він знаходиться на місцевому рівні. В руках місцевого самоврядування - фінансовий ресурс, теплопостачальні підприємства, тарифоутворення. На сьогодні із 1176 підприємств теплоенергетики – тільки 47 підприємств є ліцензіатами НКРЄКП, 7 з яких знаходиться в АР Крим. Всі інші – 1129 підприємств теплопостачання регулюються на місцевому рівні.

Голови ОДА відповідають за контроль і моніторинг технічної готовності всіх об’єктів до опалювального сезону. В свою чергу – муніципалітети, маючи всі можливості – фінансові і технічні, відповідальні за вчасне підключення соціальних і житлових об’єктів до тепла. Про це під час селекторної наради з регіонами по опалювальному сезону повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Він наголосив, що  голови ОДА і місцеве самоврядування повинні постійно контролювати ситуацію з температурним режимом і у разі погіршення вчасно підключити соціальні і житлові об’єкти до тепла.

«Соціальні об’єкти - школи, дитсадки, лікарні - мають бути підключені до тепла у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, житловий фонд – при температурі нижче 8 градусів протягом трьох діб», - зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що станом на 02 жовтня, соціальна сфера: школи, дитячі садочки, лікарні по Україні готова до опалювального сезону у технічному плані на 99,9%. По житловому сектору стан готовності - 99,4%.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.