Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

15 жовтня вранці на площі св. Петра у Ватикані відбулась унікальна подія.

ігор гуда, ватикан, фото, ікона, тернопільський тиждень Святіший Отець Франциск очолиив месу, під час якої була присутня копія Чудотворної ікони Зарваницької Богородиці. 

 Святіший Отець благословив корони, що були почеплені на ікону, і це стало знаком чергового визнання та підвердження її чудодійної сили.

 Перед урочистою мессою Папа Франциск приступив з молитвою до святині з Тернопільщини.

 З благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка ікону Святішому Отцю  у Ватикан доставила офіційна делегація, до якої увійшли митрофорний протоієрей, ректор Марійського духовного центру «Зарваниця» Володимир Фірман, протоієрей Марко Семеген, голова товариства «Свята Софія», протоієрей Роман Дутчак, судовий вікарій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, протоієрей Іван Кулик, настоятель парафії Сергія і Вакха із Риму, ієрей Любомир Зозуляк, настоятель храму Перенесення мощей св. отця Миколая з Тернополя.

 Вкотре на потребу Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ відгукнувся підприємець і меценат, керівник компанії «Креатор Буд» та засновник фонду «Твори добро» Ігор Гуда разом з дружиною Наталею, котрі  також були присутні на Божественній Літургії з Святішим Отцем та несли Чашу до Папи під час Божественної Месси у Ватикані.

Родина Ігора та Наталії Гуди взяли на себе організаційні витрати цього паломництва.

ігор гуда, ватикан, фото, ікона, тернопільський тиждень Знаково для християн всієї України є те, що коронація самої Зарваницької Ікони відбулася рівно 150 років тому, тоді це дійство звершив Святіший Отець Пій IX.

 В 1922 році її написав відомий художник Петро Холодний.

 За радянської влади, у часи підпілля УГКЦ, її зберігали в приватному помешканні у селі Зарваниця. За ці роки святиня дуже зруйнувалась.

 Тож після Всеукраїнської прощі в Зарваниці цьогоріч ікону Матері Божої Зарваницької відреставрували.

 Нагадаємо, з благословення Митрополита Василія Семенюка, Ігор Гуда минулого року разом з дружиною сприяв перебуванню на Тернопільщині Нерукотворного Образу Ісуса Христа з Ватикану. Благодійний фонд узяв на себе всі витрати. Тоді ікону, яка перебувала на Тернопільщині, відвідали сотні тисяч християн з усієї України.

 

 

Відео з події 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.