Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Територіальні виборчі комісії для проведення перших виборів сформовані вчасно. Жеребкування кандидатур до складу ТВК проводилось лише по Зборівській міській виборчій комісії, в якій налічується максимально можлива кількість членів комісії - 18 осіб. У Хоростківській та Лановецькій по 16 членів, а у Саранчуківській - 15 членів.

Найбільше кандидатів, які претендують на посаду голови громади зареєстровано у Зборівській міській громаді - вісім осіб (четверо самовисуванці та висуванці від БПП "Солідарність", ВО "Батьківщина", Об'єднання "Самопоміч", "Громада і закон"). Найменше кандидатів на посаду голови громади зареєстровано у Саранчуківській об'єднаній громаді - троє (БПП "Солідарність", ВО "Батьківщина" та один самовисуванець). По чотири кандидати претендують на посаду міського голови у Хоростківській і Лановецькій міських громадах. У Хоростківській громаді за посаду голови змагаються висуванці від політичних партій БПП "Солідарність", ВО "Батьківщина", Об'єднання "Самопоміч" та "Громадянська позиція", а на посаду Лановецького міського голови претендують один самовисуванець та висуванці від БПП "Солідарність", Об'єднання "Самопоміч" та Радикальної партії Олега Ляшка.

Загалом, у перших виборах міських громад Тернопільської області бере участь 16 політичних партій. Дев'ять з них зареєстрували кандидатів у депутати місцевих рад у всіх трьох міських громадах. Це Аграрна партія України, БПП "Солідарність", ВО "Батьківщина", "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Свобода", "Радикальна партія Олега Ляшка", "Громадянська позиція", УКРОП та "Українська Галицька партія".

У виборах місцевих рад двох міських громад беруть участь партії "Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка", "Патріот" та "Рух нових сил Михайла Саакашвілі". Тільки до однієї міської громади висунули кандидатів Громадський рух "Народний контроль", Народний Рух України, "Громада і закон" та "Народний Фронт".

За депутатські мандати сільської ради Саранчуківської громади змагаються 38 висуванців від політичних партій і сім кандидатів, що балотуються шляхом самовисування. Аграрна партія України висунула кандидатів у 13 округах, ВО "Батьківщина" - у семи округах, БПП "Солідарність" - у шести округах, висуванці від політичних партій ""Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка" і "Патріот" претендують на мандати у п'яти округах, а ВО "Свобода" - у двох округах.

Загалом, у всіх ОТГ області на один депутатський мандат претендує приблизно дев'ять кандидатів. Найвища конкуренція у Зборівській і Хоростківській міських громадах, де на один мандат претендує 10 кандидатів. Найменше претендентів у Саранчуківській сільській громаді - приблизно три кандидати. У Лановецькій міській громаді, в середньому, претендує вісім кандидатів.

За інформацією ОПОРА

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.