Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Переглянути політику проведення фестивалів у Тернополі планують у міській раді . Про це говорили під час звітування начальника управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека на виконкомі міської ради 18 жовтня. 
Одним із питань зі звіту пана Дейнеки, яке зацікавило виконком, було позицінування міста в межах України. Та виділення коштів на це, повідомляють 20 хвилин

-    Ми намагаємось брати участь у виставках та різних заходах і робимо промоцію міста, - каже Юрій Дейнека. -  Але, якщо говорити про кошти програми, то їх недостатньо, щоб брати участь у більшості виставках, особливо міжнародних. Бо вони потребують організаційних внесків не менше 20 тисяч гривень. Тому ми беремо участь у таких заходах на умовах співфінансування з обласною адміністрацією та "Туристично інформаційним центром.  Під час звіту пана Дейнеки, заступник міського голови Іван Хімейчук запитав, як представляють місто на таких виставках. -    Раніше ми говорили, що Тернопіль – місто фестивалів, - каже Юрій Дейнека.

– Зараз ми змінюємо це, бо дуже багато міст почали позиціонувати себе, як фестивальні. Тому ми почали позиціонуватися як кулінарне місто, студентське молодіжне середовище, місто спорту, чисте місто. Є різні напрямки.  Начальник управління стратегічного розвитку висловив побажання, щоб на наступний рік виділили більше коштів для промоції міста. 

-    Якщо говорите про те, що наступного року хочете більшого фінансування, то має бути план роботи, в якому будуть передбачені чіткі заходи та очікуваний результат, - зазначив Сергій Надал. – Якщо місто вкладається, то відповідно має бути і віддача. Провели масу фестивалів, заходів, а надходжень у міський бюджет від готельєрів немає. Тому, якщо є якісь питання по грошах, то дайте очікуванні результати.

Юрій Дейнека пояснив, що податкова призначила термін сплати податку до 1 листопада.  Заступник міського голови Леонід Бицюра також зазначив, що потрібно оцінювати ті фестивалі, які проходять у Тернополі. Бо дуже сумнівний ефект від них і деякі шкодять іміджу міста. Потрібно переглянути політику проведення фестивалів. -    Я погоджуюсь з цим, бо організатори одного з фестивалів говорили, що вони забезпечать місту двадцять тисяч туристів, - каже Юрій Дейнека. – Але, на жаль, цього не сталось. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.