Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після бурхливих перепитій, які днями мали місце у Тернополі навколо будівництва в парку Віродження, Президент ГО «Фундація зірок світового футболу «Діти+» Ярослав Нестерович підписав гарантійний лист, у якому зазначає, що, зважаючи на позицію частини активістів, фундація вирішила внести зміни до проектно-кошторисної та дозвільної документації в частині зміни об’єкту будівництва, спорудження якого триває на вул. 15 Квітня, на «Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Також, враховуючи суспільний резонанс, до часу внесення змін до дозвільних документів будь-які будівельні роботи припинені.

Як пояснює у листі Ярослав Нестерович, організація «Фундація зірок світового футболу «Діти+» працює у Тернополі вже 13 років та підтримується УЄФА, Дитячим фондом ООН, Товариством Червоного Хреста та іншими українськими і міжнародними організаціями.

Саме партнери – учасники проекту «Вуличної академії» висунули пропозицію, щоб талановиті діти з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей з груп ризику мали можливість бути учасниками навчально-тренувального процесу. Через це фундація ініціювала перший етап будівництва соціально-спортивного центру «Вулична академія», де зірками іспанського футболу було символічно закопано капсулу з побажаннями.

Соціально-спортивний центр «Вулична академія» включатиме ігровий майданчик розміром 42 х 22 м зі штучним покриттям, трибуною, тренажерний майданчик, роздягальні та хостел. Згідно з проектом, у комплексі займатимуться приблизно 40 осіб, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих умовах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.