Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Однією із ключових магістралей для України є траса М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Адже ця дорога утворить транснаціональний коридор і з’єднає два моря – Балтійське і Чорне. Саме тому на її будівництво спрямовані чималі ресурси та зусилля, аби вже найближчим часом здати дорогу в експлуатацію.

Роботи на даній ділянці ведуться вже третій місяць. Голова Тернопільської ОДА Степан Барна каже, що для того, щоб вчасно здати об’єкт, довелося долучити до виконання робіт додаткові компанії. Окрім компанії «Техно-Буд-Центр», яка є генеральним підрядником, на цю магістраль вийшла ще й польсько-азербайджанська компанія «Алов». Такий крок дозволить швидше рухатися в напрямку якнайшвидшої реалізації проекту.

Водночас, він акцентував, що Тернопільщина зацікавлена працювати й з іншими компаніями в напрямку будівництва автошляхів області. «Головний критерій щодо цього – це час та якість виконання робіт. Ці дві компанії взяли на себе зобов’язання щонайменше п’ять років гарантії якості виконання робіт. Тому й надалі сподіваюся, що в цьому напрямку ми знайдемо ще багато надійних партнерів. Й принагідно запрошую інші будівельні дорожні компанії працювати у нашій області. Головна умова – це реєстрація на Тернопільщині, сплата тут податків і будівництво асфальтного заводу», – підкреслив Степан Барна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.