Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 жовтня у Тернопільській області відбулися вибори у 4 об’єднаних територіальних громадах. Місцевих голів та депутатів обрали у Лановецькій, Зборівській, Хоростківській та Саранчуківській ОТГ. У всіх чотирьох громадах на Тернопільщині у виборах на посади голів громад перемагають кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Середня явка виборців на Тернопільщині склала 51.5 %. Найбільше виборців прийшло голосувати у Зборівській міській ОТГ - 53.8%. У Саранчуківській сільській ОТГ явка виборців склала 51.2 %, у Хоростківській міській ОТГ - 51.1%, а у Лановецькій міській ОТГ - 49.3%.

За попередніми підрахунками голосів, Хоростківську міську ОТГ, до якої входять окремі населені пункти Гусятинського та Теребовлянського районів,  очолив кандидат від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Степан Гладун. У виборах до Зборівської міської об’єднаної територіальної громади, до якої входять окремі населені пункти Зборівського та Козівського районів, переміг Руслан Максимів, який на вибори йшов як кандидат від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. У ще одній міській громаді, де пройшли вибори на Тернопільщині, зокрема у Лановецькій, переміг кандидат від «БПП «Солідарність» Роман Казновецький. Окрім трьох міських громад, вибори відбулися у Саранчуківській сільській ОТГ Бережанського району - головою громади обрали кандидата від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимира Петровського.

Зазначимо, за результатами екзит-полів, проведених партійними штабами, більше 40 % переможців на посади голів ОТГ в Україні - висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.