Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ситуація із побиттям депутатом обласної ради Олександром Баштою патрульних поліцейських об’єднала навіть політичних опонентів.

Зокрема радник міністра МВС Арсена Авакова, підмітив, що цей випадок об’єднав громадськіcть на захист поліцейських, пише Реально
“На Тернопільщині поліція і громадськість об”єдналися і стали “по один бік барикад” - заявив у соцмережі екс-нардеп  і екс-фермер Михайло Апостол
Об”єдналися в боротьбі проти хамства, паскудства, вседозволеності, зверхності, безнаказаності, маніпуляторства…певної касти частини “обраних”.
Зрозумів це після сотень дописів жителів Тернопільщини, зокрема, мені особисто, в підтримку дій поліцейських.
Головне, цю довіру не втратити, а примножувати і підсилювати, шляхом недопущення цих дрібних, які на жаль, інколи виникають, помилок.
І все буде добре.
PS: А також даю пропозицію.
Краще цю свою озлобу і жовч вилийте на мене ,але не чіпайте цих молодих людей, які дійсно прийшли в поліцію за покликанням свого серця, щоб ризикуючи своїм здоров’ям і життям змінити на краще нашу країну і поліцію, зокрема” – написав Михайло Апостол.
Абсолютно підтримав позицію Михайла Апостола політичний опонент із Самопомочі Любомир Крупа: “Цей випадок – рубікон, ми або будемо любити і поважати патрульну поліцію, або вони “кануть в лету”! Бажаю першого! Спостерігає уся країна! Бажаю Вам твердості і об’єктивності, пане Михайле!!!”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.