Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Це опублікували на офіційному сафйті ТОДА

Про те, як учасникам АТО відкрити власну справу і де шукати підтримку, на успішному прикладі свого бізнесу розповів демобілізований доброволець з Львівщини Микола. Поділився він своїм успіхом під час засідання ради підтримки учасників антитерористичної операції, що відбулось 5 грудня в Тернопільській обласній державній адміністрації.

Учасники АТО та волонтери почули надихаючу та повчальну історію колишнього будівельника, ветерана АТО та батька 5-ох дітей зі Львова про те, як за допомогою обласної програми підтримки кооперативів можна стати успішним підприємцем.

За словами Миколи, ще два роки тому у нього не було ні землі, ні грошей, ні бізнесу. «Я обрав той напрямок, від якого більшість відмовилися», – каже чоловік. Та нині попит перевищує пропозицію, на всіх охочих – ягід інколи не вистачає. Микола разом зі своєю сім’єю займається вирощуванням різних сортів полуниці, а в перспективі планує вирощувати й інші ягоди.

Після фронту він два місяці оговтувався від війни. А потім, як розповідає, вирішив відкрити власну справу й інформацію про те, як це зробити шукав у центрі зайнятості. На розвиток власної справи від центру зайнятості Микола отримав грошову допомогу у розмірі 30 тисяч гривень і ділянку за два десятки кілометрів від Львова. За рік з 10 соток землі він розжився до 40-ка. З’явилася теплиця. Микола також планує відкрити власний агробізнес, а зараз продовжує надихати інших на відкриття власної справи.

Запрошений на засідання ради АТО директор благодійного фонду Агрохолдингу «Мрія» Василь Мартюк розповів, як підтримує кооперативний рух в області та за її межами його компанія.

Кооперація є одним із рушіїв сучасної економіки, який здатен суттєво впливати на соціально-економічну ситуацію в сільській місцевості, сприяти підвищенню зайнятості сільського населення через безпосереднє створення робочих місць, а також сприяти розвитку малого підприємництва на селі. Благодійний фонд Агрохолдингу «Мрія» готовий допомагати і допомагає бажаючим працювати і відкривати власну справу фінансово, юридично, досвідом, бухгалтерським супроводом та пошуком збуту продукції.

За отриманням додаткової інформації можна звертатися до Василя Мартюка за телефоном: 067 41 34 296.

Відео – https://www.youtube.com/watch?v=FPO2bujYgMc

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.