Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заявивши про змову двох найбільших фракцій у Тернопільській обласній раді – «БПП-«Солідарність» та «Свободи», на знак протесту депутати «Самопомічі» передчасно залишили сесію обласної ради.

На початку сесії у порядок денний було запропоновано внести питання щодо призначення на посаду директора Тернопільського обласного молодіжного методичного центру  представника «Свободи», який понад рік обіймав посаду в.о.  керівника комунальної установи. Виявилося, що питання було погоджено постійною комісією з питань освіти. Як заявили представники «Самопомочі», ані їх депутат Наталія Масник, яка є секретарем комісії, ані профільний заступник голови обласної ради Любомир Крупа про засідання поінформовані не були. Після виявлення цього факту у залі оголосили перерву. Після неї кадрове питання таки внесли у порядок денний.

Під час його розгляду Любомир Крупа заявив, що вихованці методичного центру у футболках з написами «Сокіл» беруть участь у сутичках під міською радою. Він запропонував перенести це питання на наступне засідання із заслуховуванням звіту керівника комунальної установи. Втім до зауважень не прислухалися і більшістю голосів депутати підтримали призначення «свободівця».

– Ціна питання призначення Бутковського –  голосування за Заліщицький кар’єр. Тому, панове, якщо вас колись у цьому приміщенні будуть шарпати ці молоді люди, то Ви цього заслужили, – заявив пан Крупа. – Я не бачу змісту подальшого перебування у цій залі.

Після цього депутати з фракції «Самопоміч» залишили сесійну залу.

До слова, питання про надання дозволу на користування надрами у Заліщицькому районі прийняли одразу після призначення керівника комунальної установи. Його підтримали представники «Свободи». Натомість депутати від БПП схвалили кадрове призначення, повідомляє Репортер

Як стало відомо згодом, проект рішення щодо надр особисто лобіював відомий тернопільський аграрій Петро Гадз. Він, власне, за свідченнями очевидців,  подавав сигнали «свободівцям» Олександру Башті та Василю Чашці, як правильно голосувати за це питання.  

До слова, обласні депутати спеціальний дозвіл на користування надрами з метою використання печери Нагірянська (Джуринська) в науково-дослідних, рекреаційних, освітніх та культурних цілях, яка знаходиться на території Нирківської сільської ради Заліщицького району, надано ТзОВ «Каньйони Дністра» . Згідно з даними Єдиного державного реєстру, засновниками ТзОВ є Сергій Барчук та Віра Барчук. Перший є сином відомого політика, одного з найбагатших людей Заліщицького району Олега Барчук, котрий від 22 червня 2011 до 13 лютого 2014 р. очолював Заліщицьку РДА. А 11 лютого 2014 року під час Революції гідності на кілька днів навіть був призначений заступником Валентина Хоптяна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.