Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Напевне, всі тернополяни мали нещастя чути чи читати про народного депутата Олега Барну. Рідного брата, до слова, голови ТОДА Степана Барни.

Хто ще не знає про цього «політичного унікума», нагадаємо.

Він з Чортківщини. Будучи свого часу на посаді селищного голови Нагірянки цей вчитель, як він себе завжди позиціонує, в цьому районі відзначиввся тим, що постійно був головним фігурантом скандалів – то залізав в бійки з чиновниками, то судився з ними, а також з правоохоронцями і журналістами, то перекривав дороги разом з очолюваною ним громадою.

Зірковий час Олега Барни настав на останніх парламентських виборах.

За підтримки БПП «Солідарність» і безпосередньо тоді ще очільника цієї партії в області, його брата Степана, Олег став нардепом від Чортківського, Борщівського і Заліщицького районів Тернопільщини.

І тут, як писав класик, «Остапа понесло».

Контужений і поранений на Майдані і в зоні АТО (сам Барна-старший так говорив), він вже став ледь не головним ньюсмейкером країни. Яценюка пам’ятаєте? А ДТП, де автіка Барни втаранилася в трамвай? А коли він у спідній білизні ремонтував свою автівку і виклав світлини у соцмережі (фотофакт під даною публікацією)?

Останні новини про Олега Барну – це як він захищав маєток генпрокурора Луценка від автомайданівців.

Та є одне незмінне в іміджі Олега Барни. Він завжди намагається бути біля влади. Тому й потрапляє в фотооб’єктиви поруч то з Порошенком, то з Гройсманом.

Цікаво, коли завершиться так звана «політична карєра» цього чоловіка, він повернеться в школу вчити дітей?

І до речі, на відміну від молодшого брата Степана, який цілком лояльно ставиться до критики його вчинків чи дій, пан Олег нестриманий. І всі, хто осмілюється писати про нього не хвалебні оди, одразу ним записується в "агенти кремля".

Тож не виключено, що і після цієї статті Олег Барна "розродиться" гнівними коментарями в адрес нашого сайту.

Але ми вже якось до цього звикли...

Примітка ТТ. БПП «Солідарність» привела до влади багато неоднозначних людей, які зараз керують як країною в цілому, так і нашою областю зокрема. Звісно, не всі вони неадекватні. Тож наступна наша публікація буде про абсолютно адекватного ще одного вірного однодумця Степана Барни і ще вірнішого «прапороносця» Романа Заставного – Тараса Юрика…

В нього, правда, зовсім інша історія про сходження на "політичний пєдестал".

Потрібно знати, кого тернополяни обрали ...

Бажаємо приємного читання. 

    олег барна, фото, біографія, скандали, тернопільський тиждень    

 

 

Коментарі  

 
+1 #1 Дмитро 12.12.2017 15:28
Для Мене Заставний нічього для міста не зробив, тільки повідхвачував собі ласі шматочки приміщень в місті де тепер його син має ресторан. А Барна то взагалі позор нашого міста. І як ці упирі в верховній раді опинились для Мене це взагалі загадка.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.