Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Печерський районний суд Києва дозволив колишньому голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву виїзд за кордон.

Про це пишуть Українські Новини з посиланням на ухвалу суду, передає Цензор.НЕТ із посиланням на lb.ua.

Генеральна прокуратура просила суд продовжити зобов'язання, покладені на Каськіва після звільнення його з-під варти і внесення застави 160 тис. гривень, але суд вирішив частково задовольнити це клопотання.

Суд зобов'язав Каськіва до 19 грудня прибувати на першу вимогу до слідчого, прокурора і / або суду і повідомляти про зміну свого місця проживання.

Також суд відмовився зобов'язати підозрюваного здати на зберігання прокуратурі свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон.

"Слідчий суддя не бачить підстав для продовження такого обов'язку, як передача на зберігання до відповідних органів державної влади свого паспорта (паспортів) для виїзду за кордон", - сказано в рішенні.

Захист Каськіва пояснив необхідність його виїзду за кордон доглядом за малолітньою дитиною.

Генпрокуратура зазначила, що термін досудового розслідування завершується 20 грудня.

Нагадаємо, що в березні 2016 Каськіву повідомили підозру в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групи осіб, що призвело до тяжких наслідків, а також службове підроблення. Йдеться про закупівлю рекламних послуг і виробництво фільмів у ТОВ "Глорія".

Колишній чиновник перебував у міжнародному розшуку і був затриманий у вересні 2016, відтоді тривала його екстрадиція. Заступник генпрокурора Єнін  повідомляв, що в Панамі затриманому Каськіву було призначено $ 600 тис. застави.

Крім того, ще ряд епізодів про роботу Держінвестпроекту часів Каськіва зі збитками від 200 до 500 млн грн розслідує Національне антикорупційне бюро. Підозри за цими матеріалами Каськіву поки не висувалися.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.