Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Орест Сингалевич (який працював, ну скажемо так, на цій посаді ледь не за всієї влади за часів Незалежності, ну, простими словами цей дядько керував УПРАВЛІННЯМ ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ- - прим.ТТ) призупинив надання дозволу на викиди від використання торфу у Тернополі!

Цього прислужника Кучми, Ющенка, Януковича, Порошенка зараз піарять типу ЗМІ)

Але хрен з ними. Правда в тому, що цей чоловік пище, ПРОПЛАЧУВАНО.

Довожу громаді позитивну інформацію про дії громади міста проти спалювання торфу у котельних міста. Мешканці прилеглих до котелень будинків самоорганізувалися та почали розбиратися на яких підставах міська влада почала впроваджувати ці проекти без погодження з людьми. З мешканців були утворені комітети спротиву. Коли почали вивчати документацію на переобладнання котелень виявилося, що то є проекти 70 років минулого століття. Жодних екологічних експертиз не було проведено. Взагалі не враховане, що усі котельні розташовані у житлових районах поруч із дитячими садочками та школами. При тому викиди шкідливих речовин, парникових газів у рази збільшуються, особливо дрібного пилу. Є таки речовини, яки викликають онкологію – пил, сажа, діоксид сірки та азоту, марганець, залізо, фтористий водень.
Коли ця інформація була піднята, міська влада не прислухалася, хоча мова їде про загрозу для здоров’я людей, особливо детей.
Наші обранці міської ради ще раз підтвердили, що вони працюють не для громади, а по поняттям, і проголосували за можливість спалювання торфу (список додається).
Влада діяла наполегливо та підтвердила, що в Україні боротьба з корупцією, є віртуальною. До сорому науковців « Інститут громадського здоров’я ім О.М. Марзєєва НАМН України” видав позитивний висновок на використання торфу у якому сказане що наслідками «будуть мати вкрай малий вплив на здоров’я мешканців м. Тернополя. Цинічно. Як що би це було у правовий державі ти «вчені» не мали би право надалі там працювати.
На підставі цього купленого заключення заступник міністра екології та природних ресурсів України п. Вакараш підписав позитивний висновок на використання торфу з багатьма порушеннями протоколу. Це при тому, що Міністр екології та природних ресурсів України п Семерак проголосив 2018 рік боротьби за чисте повітря.
У громади не залишалося вибору, вони подали до суду на скасування зазначених дозволів.
На підставі реєстрації судового позиву 12 грудня начальник Обласного управління екології та природних ресурсів п. Сингалевич підписав розпорядження про призупинення надання дозволу на викиди від використання торфу. Надалі будемо бачити що переможе корупція, чи Закон і інтереси громади.

Голова ГО «ЕКОАЛЬЯНС» О.Філь
12.12.2017р.

Це і підтвердив колишній тернопільський журналіст, діючий, "20 хвилин", Андрій Шкула. Який сьогодні, на секундочку, є не просто депутатом міської ради від "Самопопочі", а керує найжирнішою земельною комісією... 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.