Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новопризначеними керівниками похвалився начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець сьогодні, 10 січня.

Як повідомили на сайті служби, таку новину оголосили під час наради про особливості проведення планових і позапланових перевірок, а також зміни у роботі в розрізі документообігу та організаційної роботи у зв’язку із реорганізацією районних управлінь. Утім, пан Хомінець не згадав, що ті начальники, як то кажуть, – не зовсім нові, навіть колись працювали під його керівництвом.

Отже, начальником Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства стала… Нінель Цяпа. Нагадаємо, у Тернополі ця жінка багатьом відома. Перед цим призначенням у неї були дві посади: заступника головного санітарного лікаря області, а також – заступника начальника Головного управління Держсанепідслужби в області.

Окрім того, в. о. начальника Тернопільського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в області стала Галина Чайкіна. Раніше саме вона обіймала посаду завідувача відділу комунальної гігієни міської санепідемстанції. І тернополяни дуже добре пам’ятають її коментарі з приводу чистоти води у Тернопільському ставі і джерелах. Більше того, у 2015 році саме ця жінка була в. о. начальника управління Держсанепідслужби в області. І тоді вже коментувала складну ситуацію зі сказом у нашому краї.

До того ж, начальником відділу організаційного забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в області став Григорій Усик. До речі, цей чоловік на сайті обласної ради досі вказаний як секретар керівника Відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради (на правах патронатної служби).

Варто зауважити, що Василь Хомінець у 2013-2015 рр. був… головою Тернопільської обласної ради. Тож, вочевидь, Григорій Усик був тоді членом його команди. Потрібним він виявився і тепер. Тим паче, досвід у чоловіка є. Саме його називали «правою рукою» одного із попередніх керівників Тернопільської обласної держадміністрації Івана Курницького. Кажуть, Григорій Усик був його тінню, яка контролювала все: графік голови, потік відвідувачів і навіть елементарні робочі питання…

Про це повідомляє сайт ТЕРЕН, який фінансує скандальний фермер-олігарх  Іван Чайківський

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.