Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі міська виборча комісія завершила розгляд матеріалів щодо відкликання депутатів – “свободівців” – Ігоря Турського, Івана Сороколіта та Романа Навроцького.

Натомість, на їх місце у Тернопільську міську ради мали б бути обрані наступні по списку “Свободи” – це діючий сьогодні заступник міського голови – Леонід Бицюра, Ігор Костюк та Василь Фостик.

Відомо, що Леонід Бицюра відмовився від депутатсва. Одні стверджують, що політик розуміє, що якщо стане депутатом, то не зможе працювати заступником міського голови, адже законодавство не передбачає таке суміщення посад. А Леонід Бицюра як досвідчений юрист це добре розуміє, пише За Збручем.

Інші говорять, що Леонід Бицюра готується до парламентських виборів 2019 року і представлятиме Тернопіль від партії “Свобода”.

Та якби там не було, замість Леоніда Бицюри у сесійну залу прийде Андрій Стукало. За даними ЦВК, чоловік безробітний.

До слова Ігоря Турського, Романа Навроцького та Івана Сороколіта зі скандалом позбавляли депутатсва у Тернопільській міській раді та виганяли з партії “Свобода”. Буцім то причиною було те, що дані колишні “свободівці” не голосували за прийняття Генерального плану Тернополя.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.