Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Можете сказати Дністру «Арівідерчі!», пише в соцмережі автомайданівець Ігор Василів

Укргідроенерго будуватиме каскад ГЕС на річці, попри всі протести громад, попри всі застереження екологічних організацій і, навіть, попри звернення жителів Молдови, які теж відчують після зниження рівня Дністра брак питної води.

Ніщо не може зупинити бариг від розпилу мільярдів гривень на будівництві електростанцій.

Гендиректор Укгідроенерго Сирота на днях знову з’явився в наших телевізорах, впевнено розказуючи ведучим 112 каналу, що до 2026 року їхня контора побудує ГЕС на Дністрі і в Каневі. Тим паче, це їм офіційно дозволив Кабінет Міністрів якоюсь там програмою розвитку енергетики.

Словом, вітаю, браття і сестри, купу сіл на півдні Тернопільської області підуть під воду. Та їхнє горе не буде марним, адже завдяки ГЕС гарненько наб’ють собі кишені десятки чиновників і чиновничків – «пиріг» з 20 мільярдів (які підуть тільки на проект станцій) ділиться на багато щедрих шматочків.

І, важливо, зароблять не лише якісь там київські кабінетні щурі, яким завжди було пофіг на жителів такої маленької області як Тернопільська. Ні, за знищення Дністра можна буде низько вклонитися і місцевим баригам.

Так, головними лобістами будівництва ГЕС є брати Барни та Іван Крисак, заступник голови ОДА. Нагадаю, після протестів громади проти знищення Дністра зробили в адміністрації комісію. Вона мала би детально вивчати всі ризики від будівництва ГЕС, дослухатися до думки мешканців області. Натомість її амбасадор з «Укргідроенерго» Крисак возив нас в Новодністровськ, а потім розказував направо і наліво, як добре живеться людям біля греблі. Цікаво, звідки взялося в Івана Богдановича таке щире захоплення ідеєю знищити одну з найбільших річок країни, погубити екосистему Дністровського каньйону та позбавити сотні тисяч людей нормальної питної води?

Коли Тернопільська обласна рада проголосувала за заборону будівництва ГЕС на Дністрі в межах області, колеги- бариги спробували обійти рішення. 
Так, чи будувати електростанцію на річці тепер будуть вирішувати ради сіл, розташованих біля місць можливого зведення ГЕС. А їх, я вам гарантую, чиновнички трошки більшого калібру фінансово “простимулюють”.

Пи,Си. Дай Боже щоб я помилявся...

Пи.Си. номер 2 від ТТ. В заголовку використано коментар під постом. Файно сказав, чертяка:)

барни, брати, сканадали, корупція, фото, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.