Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вперше у Тернополі відбулись всеукраїнські змагання "Ігри героїв". П’ятнадцятеро учасників, серед яких ветерани АТО та  цивільні люди з інвалідністю демонстрували свої спортивні досягнення з кросфіту.  У травні проекту "Ігри героїв" виповниться 2 роки. За цей час спортсмени на візках, з травмами верхніх та нижніх кінцівок об'їздили понад 10 міст України і об'єднали найдостойніших - сильних фізично та духовно, людей які власним прикладом доводять кожному з нас, що немає нічого неможливого, і кожен може досягнути у житті своєї мети. Автор та засновник всеукраїнських змагань для людей з обмеженими можливостями Євген Коваль відзначив високий рівень організації заходу у Тернополі

Євген Коваль - засновник  проекту "Ігри героїв"

-         В цьому році Тернопіль став першим містом , який приймає Ігри Героїв. В минулому році ми закінчили рік тим, що провели ігри героїв міжнародні . ми привезли атлетів з Америки, Грузії, які змагалися в таких дисциплінах як силовий фітнес та стрільба , кросвіт та стронгмен. Головним суддею зі стронгмену був Василь Вірастюк .

Андрій Гуменний  - організатор проекту "Ігри Героїв" у м. Тернопіль

-         Є відбірковий тур, є фінал, є міжнародні змагання, туди попадають найсильніші, ті, що пройшли всеукраїнські змагання. Зараз цей проект вийшов на міжнародний рівень.

Співорганізатор проекту "Ігри Героїв" у Терополі, ветеран третього полку спецпризначення Володимир Розум'як висловив своє захоплення українськими спортсменами і подякував за фінансову підтримку підприємцю та меценату, керівнику будівельної компанії «Креатор-Буд»  Ігорю Гуді.

Володимир Розум'як - співорганізатор проекту «Ігри героїв» у м. Тернопіль

-         Я звернувся до свого близького друга Ігоря Богдановича Гуди , керівника компанії Креатор-Буд  за підтримкою, розказав йому про цей проект . Ігор відразу відгукнувся, безпосередньо Креатор-Буд став головним спонсором , за що я хочу висловити йому великі слова вдячності

Самі ж спортсмени достойно представили свій рівень підготовки у змаганнях. Для кожного з них «Ігри героїв» - це невід'ємна частина життя. 

 Гуменюк Роман -  учасник проекту  "Ігри героїв"  (м.  Львів)

- Особисто для мене це є можливість перевірити себе , можливість кинути собі черговий виклик і доказати так, я це зможу, так немає нічого неможливого.

 Кулаковський В’ячеслав  -  учасник проекту  "Ігри героїв" ( м. Дніпро)

- Мне всегда надо быть на уровне и развиваться в разных направлениях, по этому мне по другому никак.

Яковець Олександр - учасник проекту  "Ігри героїв" ( м. Львів).

- Насамперед - це виклик самому собі , спробувати свої можливості  ну і побачити друзів, ми всі живе в різних частинах україни , ще один привід зустрітися 00.45

Святослав Олійник - учасник та співорганізатор проекту "Ігри героїв" ( м. Тернопіль)

-         Всім хлопцям я хотів би побажати ніколи не здаватися і завжди йти вперед.

Не забули цього дня і про загиблих воїнів, тих, які віддали найдорожче - власне життя за мир в Україні . Родинам військових  висловили подяку і вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання. Переможці спортивних змагань у трьох категоріях отримали медалі, кубки, подарунки та грошові нагороди. Герої - спортсмени готуються до наступного етапу всеукраїнських ігор.

        ігри патріотів, тернопіль, креатор буд, фото, відео, тернопільський тиждень        

ігри патріотів, тернопіль, креатор буд, фото, відео, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.