Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Володимир Швайка. Колишній депутат міської ради Тернополя від «Свободи». Про цього неоднозначного чоловіка і скандального типу політика в місцевих ЗМІ писали багато (зокрема, на ТТ є багато статей про нього і його «буйну» біографію)

Сьогодні в нього, в Швайки, новий зліт в кар’єрі – він став керівником «Народного контролю» на Тернопільщині. Ба, більше того, він ще й помічником самого керівника партії, нардепа Дмитра Добродомова, оформився нещодавно.

Найцікавіше, що Швайка витіснив з партійної посади Володимира Бліхара, який очолював осередок цієї політсили в області.  А Бліхар, нагадаємо, є депутатом Тернопільської міськради і секретарем земельної комісії. І був власником відомої фірми «Вікнарьоф» (де, до речі, інженером працював все той же Швайка), допоки його, Бліхара, не «потурив» Василь Лило (впливовий будівельник в нашому краї)  і не прибрав цю фірму в сферу своїх інтересів. Тепер Володимир Бліхар –молодший відомий хіба тим, що його дружина стала популярна в соцмережах: знімається в кліпах, демонструє свою автівку «Тесла» і тому подібне. Самого ж депутата не чути, не видно.

А тепер ще й осередок партії віддав в руки сумнозвісного свого колишнього підлеглого. І чого б це?

А пан Швайка пре в політику як танк. Скуповує сайти, рекламується, поширює себе любимого.

Це нормально.

Звісно, всі так звані представники місцевих ЗМІ знають про його минуле. Рекламують його за гроші? Ну нехай це буде на їхній совісті.

Гроші ж не смердять, як сказав один відомий римлянин….

                                                                              На фото: Швайка з дружиною Бліхара пані Оленою декілька років тому ...

    швайка володимир, тернопіль, скандали, згвалтування, біографія, фото, тернопільський тиждень    

                                                                                             На сьогодні "політик" став значно огряднішим, "керівник" парторганізації все ж :)

швайка володимир, тернопіль, скандали, згвалтування, біографія, фото, тернопільський тиждень

 

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.