Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З першого березня 2018 року пільговики зможуть безкоштовно їздити у громадському транспорті Тернополя тільки за наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Про це повідомляє ” Реально “

Це стосується усіх категорій пільговиків, як пенсіонерів, так і студентів, учнів та всіх інших, які, відповідно до законодавства, мають право безоплатного користування громадським пасажирським транспортом. В автобусах і маршрутках таке правило діє вже з 1 лютого, а тепер його поширюють і на тролейбуси. Не стосується воно тільки учасників бойових дій, які можуть їздити, пред’явивши тільки посвідчення.

За даними управління соціальної політики у Тернополі є 54 тисячі пільговиків. Пільгову «Карту тернополянина» або «Файну карту» із них отримали майже 40 тисяч осіб. Виготовляють її безкоштовно упродовж 25 днів. Пільговики, які ще не мають такої картки, можуть звернутися в управлінні соціальної політики, що на вулиці Лисенка, 8 або до Оператора електронних систем міста за адресою вулиця Чорновола, 1, ІІ поверх. Із собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.