Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На руках в українців знаходиться від 2 до 3 мільйонів одиниць зброї.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні", посилаючись на експертів і дані досліджень.

"На руках в українців легально знаходиться близько 2 мільйонів одиниць зброї", - стверджує глава наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін, посилаючись на свої перевірені джерела.

"Серед цієї маси і нагородна зброя, але от скільки її - таємниця. Собівартість нагородного пістолета ТТ або Макарова не перевищує 30 доларів. Такими пістолетами володіють усі народні депутати, міністри, губернатори, мери міст, інші чиновники", - пише видання.

"У той же час будь-який дорослий громадянин може вільно придбати зброю куди страшнішу. Мова йде про цивільні аналоги автомата Калашникова - карабіни типу "Вулкан", які є мисливською зброєю", - відзначають автори.

За даними начальника дозвільної системи МВС Валентина Ведмедя, за останніми даними, у в населення знаходиться близько 800 тисяч одиниць нарізних і гладкоствольних рушниць, 169 тисяч одиниць, пристосованих для стрільби гумовими кулями, і 107 тисяч одиниць пневматичної зброї калібру 5,5 і більше.

За даними Small Arms Survey (Женева, Швейцарія) - проекту, що моніторить ситуацію зі стрілецькою зброєю в 178 країнах світу, Україна займає 84-е місце у світовому рейтингу за кількістю власників зброї.

У середньому на 100 осіб припадає 6,6 одиниці. Загальна кількість зброї, що знаходиться в обороті, коливається від 2 200 000 до 6 300 000.

Для усереднення дослідники зупинилися на цифрі 3 100 000. При цьому, за даними Small Arms Survey, ця зброя розцінюється як нелегальна, тому що інформація про легальну зброю Україною представлена не була.

Як відомо, минулого тижня Віктор Янукович заявив, що в країні йде скупка зброї для нападу на органи влади. Начальник департаменту карного розшуку Валерій Коряк повідомив, що за один місяць у людей вилучили 2690 одиниць зброї.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.