Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новий житловий район з пішохідним фонтаном, сучасними торговими центрами, дитячими та спортивними майданчиками незабаром з’явиться у Тернополі. Новий мікрорайон під назвою «BeverlуHills» нещодавно презентували у одній з найбільших будівельних компаній Тернопільщини «Креатор Буд». Житловий район збудують на вулиці Микулинецькій.

беверлі хілз, район, тернопіль, креатор буд, фото, сайт, тернопільський тиждень Візуалізацію сквер-парку створили молоді архітектори зі спільноти URBAN.te. Розмір скверу — 15 000 квадратних метрів, поруч зі зеленими насадженнями — зона для прогулянок та сучасні велодоріжки. Із вікон будинків, розташованих у «BeverlуHills», відкриватиметься красивий панорамний вид на Тернопіль.


Автори проекту запевняють, що тернопільський «BeverlуHills» не поступиться американському. От лише ціни на житло приємно здивують найвимогливіших на ринку покупців.

— Хороше планування квартир, торгові центри із зонами відпочинку та найбільшим в місті улюбленим супермаркетом «Калина», а також – простора паркова, й це ще навіть не повний перелік того, що буде збудовано для мешканців мікрорайону «BeverlуHills», – розповідають у компанії «Креатор-Буд», – зараз у місті існує чимала проблема із оформленням діток до дитячого садка. В новому мікрорайоні про цю проблему можна буде забути. На території функціонуватиме сучасний навчальний дошкільний заклад.

Нещодавно в Тернополі облаштували пішохідний фонтан на оновленому пляжі «Циганка». Фонтан такого ж формату функціонуватиме і при вході до «BeverlуHills». Малюки та дорослі зможуть досхочу насолоджуватися ним, не виходячи за межі мікрорайону», – додають у «Креатор-Буд».

Планується, що всі доступні магазини та бутіки будуть розміщені в торгових центрах нового мікрорайону. Там можна буде придбати усе необхідне для домівки, а також – одяг, взуття, подарунки і різноманітні дрібнички.

Район будується у м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 116 (зупинка громадського транспорту «Цукровий завод»).

Транспортне сполучення: тролейбус 8, маршрутне таксі № 5, 5а, 8, 18, 31.

Детальну інформацію про житловий мікрорайон можна отримати на сайті компанії  www.kreator-bud.com

  беверлі хілз, район, тернопіль, креатор буд, фото, сайт, тернопільський тиждень  

беверлі хілз, район, тернопіль, креатор буд, фото, сайт, тернопільський тиждень

беверлі хілз, район, тернопіль, креатор буд, фото, сайт, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.