Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Базу олімпійської підготовки з біатлону Підгороднє поблизу Тернополя, на якій виховувалися олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна і капітан сучасної біатлонної збірної Дмитро Підручний, планують якомога швидше передати з приватної власності обласного ФСТ «Колос» в руки Міністерства молоді та спорту України.

Це питання керівники краю та народні депутати розглядали на виїзному засіданні комітету Верховної ради України з питань бюджету, яке відбулося 16 березня в Збаразькому замку. Відстояти ідею розвитку і підтримки біатлону в Тернополі приїхав президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

«Тернопільщина - потужний осередок біатлону та спорту в цілому, але, на жаль, закрито три школи. Шкода, що за два роки тренерський склад в Тернопільській області зменшився з 17,5 до 11 тренерських ставок », - цитує Володимира Бринзака сайт Тернополяни.

«Прикро також, що на цьому засіданні керівниками тернопільського спорту не так багато, на жаль, було сказано про біатлоні. Чи не прозвучало жодного прізвища біатлоністів, які стали олімпійськими чемпіонами, чемпіонами світу, чемпіонами Європи, а таких спортсменів з Тернопільщини аж 18, - апелював пан Бринзак. - Замість цього - ми почули тільки імена представників санного спорту. Багато говорилося про трампліни, але ми забули, що у нас є проект біатлонного комплексу. Мені держава доручила розвивати біатлон в нашій країні, але без усіх вас, без територіальних громад, ми цього не зробимо ... Ми не держава, в якому можна розвивати всі види спорту. Логічно було б сконцентруватися на конкретних видах. У нас є осередки біатлону, його традиції, тренерський склад. Ми просимо відкрити єдину спеціалізовану школу з біатлону, в якій будемо готувати олімпійських чемпіонів. Я вважаю, що це дуже важливо для держави ».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.