Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ресторан Україна: чи відбудеться прозорий аукціон?

«В Законі про приватизацію комунального майна - є один підводний камінець: майно береться в оренду. Після цього викуповується. Тобто треті особи, які заплатили б більше - доступу до торгів не мають. Щоб такого не відбулось з рестораном Україна - КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО (зараз вивіска "Файне місто") на розгляд громади пропоную проект рішення що буде винесений на розгляд сесії Тернопільської міської ради» - пише в соцмережі депутат Тернопільської міської ради Тарас Білан.

До речі, саме він був секретарем міської ради в той час, коли мерію очолював сьогодні нардеп і фактичний власник "Файного міста" і ще низки закладів Роман Заставний

Суть проста:
- електронні торги (відкритий аукціон).
- торги мають бути проведені між листопадом 2018р. до лютого 2019р. (відбуватиметься виборчий процес. Це посилить якісну конкуренцію між партіями і не дасть нечесним ділкам забрати майного громади за безцінь).
Прошу ознайомитись. За пропозиції та доповнення буду вдячний.
З повагою, Тарас Білан

Депутат Тернопільської міської ради 
Білан Тарас Богданович
46011, м. Тернопіль, вул. Ак. С. Дністрянського 8/2, ел.адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел. 0679963258

Вих. № 158 від 12.04.2018р.

Тернопільському міському голові Надалу С.В.
вул. Листопадова 5
м. Тернопіль

Депутатське звернення

Шановний Сергій Віталійович!

Згідно договору найму ВРА № 474571 зареєстрованого в реєстрі за № 1460 комунальне майно цілісного майнового комплексу «Ресторан Україна» комунального підприємства «Еней» передано в оренду на 10 років . Термін оренди збігає 01 вересня 2020 року.
Як мені стало відомо, ряд осіб під час проведення виборчої компанії матимуть за бажання (увага громади буде привернута до виборів) провести викуп майнового комплексу «Ресторан Україна» через процедуру «оренда з правом викупу».
В цьому випадку громада втратить майно. Недоотримає кошти від процедури прозорого та відкритого аукціону , потенційні покупці будуть обмежені в своїх правах.
Враховуючи вищевикладене , з ініціативи громадської організації ТОГО «Тернопільські підсумки» прошу оприлюднити на сайті Тернопільської міської ради наступний проект рішення: «Про продаж цілісного майнового комплексу «Ресторан Україна» комунального підприємства «Еней» через проведення процедури електронних торгів – відкритий аукціон». Після дотримання відповідного терміну на оприлюднення – включити до порядку денного чергової сесії Тернопільської міської ради.
Відповідь на моє звернення прошу направити листом на адресу: 46011, м.Тернопіль , вул. Дністрянського 8/2.

Депутат Тернопільської міської ради Білан Т.Б.

Проект рішення «Про продаж цілісного майнового комплексу «Ресторан Україна» комунального підприємства «Еней» через проведення процедури електронних торгів – відкритий аукціон».
Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету міністрів «Про затвердження Порядку відчуження об'єктів державної власності», наказом Фонду державного майна № 439 « Про затвердження Порядку продажу об’єктів малої приватизації шляхом викупу, на аукціоні (в тому числі за методом зниження ціни, без оголошення ціни), за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону», «Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м. Тернополя» затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011р. № 6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя» , враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму міська рада ВИРІШИЛА:
1. Не продовжувати договір найму ВРА № 474571 зареєстрованого в реєстрі за № 1460 08.09.2010 року (витяг з Державного реєстру правочинів № витягу : 8971000, номер правочину : 4104738) комунальне майно цілісного майнового комплексу «Ресторан Україна», комунального підприємства «Еней» після його завершення.
2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради:
- повідомити Наймача про не продовження договору найму;
- розпочати процедуру проведення електронних торгів (відкритий аукціон) з листопада 2018року.
- Передбачити в умовах торгів пункт, яким заборонити при торгах пониження ціни продажу нижче експертної оцінки.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.