Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хтось з корінних тернополян пам’ятає, щоб на місці, де колись височів пам’ятник радянському танку, в мікрорайоні «Дружба», відбувалися якісь віче чи гудів майдан?

Не пам’ятаєте?

А от «вічний» кандидат в мери Тернополя, власник фірми, яка є дистрибютором відомої пивної фірми на Тернопіллі, Михайло Ратушняк, схоже, пам’ятає. Тому й останніми днями поширив проплачену і відверто маніпулятивну брехню на окремих сайтах і в газетах.

«Тернополяни, які  незадоволені будівництвом «МакДональдсу» в мікрорайоні «Дружба», 12 квітня вийшли на безстрокову акцію протесту до майдану Перемоги та збираються перекривати дороги.

Виступити проти паплюження майдану – зеленої окраси Тернополя вийшло кілька десятків людей близько 10-ї ранку. Протестувальники спершу зібралися гуртом, аби обговорити подальші дії та долучити до акції більше людей. В той час на місці колишнього «Танку» вже повним ходом ішли будівельні роботи.

Аби висловити власну позицію та поцікавитися, навіщо робітники нищать майдан Перемоги, учасники акції вирушили на територію майбутнього фаст-фуду, де, за допомогою будівельних машин, вже було викопано немалі ями під заклад. Робочі спершу заявили, що не пускають нікого на територію, де ведуться будівельні роботи, проте опісля, на вимогу пікетувальників, тимчасово зупинили техніку та вислухали ініціаторів акції.

— Земля, яка зараз відведена під «МакДональдс», без аукціону надана у власність комунальному підприємству, яким керує одна людина. Ось цей посадовець і уклав інвестиційну угоду з потенційним забудівником. Про цьому громада Тернополя не знає, які кошти надійдуть на рахунок до міського бюджету внаслідок укладення угоди щодо будівництва закладу швидкого харчування. Та мова про інше! Ні «МакДональдс», ні щось інше ніхто не має права зводити на майдані Перемоги, адже подібні забудови ніяк не свідчать про нашу цивілізованість. Площі повинні залишатися площами, сквери скверами, парки парками, а майдани майданами, — наголосив ініціатор акції – екс-депутат міськради, підприємець і власник фірми "АНТ", яка з поміж іншого, торгує продукцією "Оболоні", в тому числі і алкогольними напоями, Михайло Ратушняк.

Натомість представники забудівельників показали активістам дозвіл на зведення фаст-фуду та наголосили, що, після будівництва закладу, зелена зона не зникне, а навпаки, буде добре облаштована. Там навіть мають спорудити дитячий майданчик та створити всі зручності для тернополян.

Щодо протестувальників, то учасники акції заявили, що, аби не допустити безчинства у рідному місці та перешкодити будівництво закладу на території, яке десятками років історично була майданом, люди перекриватимуть вулицю Львівську. 

Коментарі  

 
0 #1 працівник 12.04.2018 12:40
самий сраний піар ратушняка, який тільки доводилося бачити - будівництво вже йде повним ходом, а це чмо вивело купку людей, щоб вибити для себе гроші, гівно повне
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.