Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пілотний проект «Шлюб за 24 години» стартував у Чорткові. Тариф за надання послуги з реєстрації шлюбу за 24 години становить: 1400 грн. – у робочі дні, 2000 грн. – у святкові дні, а для учасників АТО ця послуга безкоштовна.

«Молодятам пропонують вибрати локацію для урочистої церемонії: кабінет міського голови, гору Юрчинських, територію КП “Парковий культурно-спортивний комплекс”. – сказала начальник КП «Чортків дім» Галина Олійник. – У майбутньому кількість локацій може змінюватись».

Перші пари, які зацікавилися участю у пілотному проекті «Шлюб за добу», вже зареєстрували офіційний статус сім’ї. Церемонії відбулися на території парку культури і відпочинку ім. І. Франка.

Для того, аби не чекати 30 днів і оформити шлюб вже наступного дня, або через декілька днів, нареченим потрібно звернутися до КП «Чортків дім» або Чортківського міськрайонного відділу РАЦС, подати заяву та заключити договір про проведення шлюбу у письмовій формі.

При собі слід мати паспорт або паспортні документи; документ, що посвідчує законність перебування іноземця на території України. Для громадян, які раніше перебували у шлюбі, необхідно мати рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть одного з подружжя чи інші документи про підтвердження припинення шлюбу, пише Доба за інформацією Чортківська міська рада (фото ТУТ)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.