Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

15 травня о 9:00 на площі перед Тернопільською обласною радою відбудеться Всеукраїнська акція на підтримку виборчої реформи.

Вимога одна – скасувати виборчий закон Януковича та ухвалити Виборчий кодекс, що передбачає проведення парламентських виборів за пропорційною системою з відкритими регіональними списками.

Виборча реформа – запорука якісного оновлення політичної еліти в Україні, важлива частина Коаліційної Угоди, міжнародне зобов’язання України та передвиборча обіцянка Президента Петро Порошенко.

В акції братимуть участь ГО «CentreUA», Коаліція ГО «Тернопільський центр реформ», ГО «Автомайдан», а також партії: Об'єднання «Самопоміч», Громадянська позиція, ВО «Батьківщина», ДемАльянс, Сила людей, Українська галицька партія, Аргарна партія, ВО «Свобода», Рух нових сил.

 За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки ГО “Центр UA” в Тернопільській області Юлії Ковальчук – (097) 833 73 21

Довідково. У 2018 році Україна нарешті отримала шанс запровадити реальну виборчу реформу – змінити та уніфікувати правила гри для виборів усіх рівнів. Реформа може початися з наступного виборчого циклу, якщо Верховна Рада ухвалить проект Виборчого кодексу (3112-1), який вже пройшов перше читання. Кодекс передбачає запровадження пропорційної системи з відкритими списками на парламентських і частині місцевих виборів, що обіцяли більшість фракцій, представлених у Парламенті, і що закріплене як зобов’язання у Коаліційній угоді.

Акція стартує 15 травня на площах усіх обласних центрів України та 17 травня у Києві під стінами ВРУ.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.