Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі проходить підготовка документів по акції: «Українець! Сплати Заставниму 2 копійки»

Про це пише в соцмережі депутат Тернопільської міської ради від БПП «Солідарність» Тарас Білан. І вкотре нагадаємо – він був секретарем міськради в той час, коли там «заправляв» Роман Заставний, будучи мером (прим. ТТ)

Громадська організація
«Тернопільські підсумки»
46011, м. Тернопіль, вул. Ак. Дністрянського 8/2, ел.адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел. 0962097185, 0679963258
Вих. № 437 від 19.05.2018р.
Громадянам м.Тернополя!

Шановні Тернополяни! Пропонуємо Вам познайомитись з ідейним замовником Тернопільської корупції. Або, як кажуть, «звідки ноги ростуть». Так от :

1. Ідейним замовником знищення стратегічного підприємства в Тернополі (Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь» Державного Концерну Укроборонпром) є депутат Верховної ради України від Народного Фронту, - Заставний Р.Й. . Причина проста: москалі подякують за те, що ще одним заводом стало менше. Ромко «підніметься» на металобрухті від порізки цехів…
2. Ідейним замовником знищення школи ім. Герети. - є депутат Верховної ради України від Народного Фронту, - Заставний Р.Й. . Причина проста: цікава не сама школа, а земля під нею в центрі міста Тернополя. Всі видатки по переведенні школи, переоформленні документації, тощо – ляжуть на бюджети різних рівнів. А прибутки від будівництва (без проведення процедури аукціону) – підуть в кишеню Ромкові. Ще й москалі подякують за знищення (як окремої одиниці) культурної спадщини всієї держави .
3. Ідейним замовником крадіжки в держави Україна земельної ділянки розміром близько 6 га. в с.Байківці (по документах закріплена за Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України.- є депутат Верховної ради України від Народного Фронту, - Заставний Р.Й. Гроші від 6 га в кишеню. Ще й москалі подякують, що під час війни в служби спецзв’язку 6 га. забрали…
4. Ідейним замовником та втілювачем в життя акції «Українець! Сплати Заставниму 2 копійки» є Заставний Р.Й. Суть питання: В дворі будинку №23 по вул. Бульвар Тараса Шевченка (Ресторан Файне місто), м.Тернопіль знаходиться трансформаторна підстанція. Заставний планує перенесення трансформаторної підстанція планується не за рахунок орендаря, а за рахунок включення видатків в тариф за електроенергію.
Сума складає біля 1 млн.грн. Тобто кожен Українець (в т.ч. кожен з нас) заплатить замість Заставного по 2 копійки. Ніби не багато. Але чому ми всі маємо оплачувати його видатки та прибутки? 
В Тернополі ширяться чутки , що вищевикладені…
Громадська організація «Тернопільські підсумки» , з метою перевірки вищенаведених фактів звернулась в Поліцію з проханням «взяти в оперативну розробку депутата Верховної ради України Заставного Романа Йосиповича».
Однак, керуючись внутрішнім переконанням, враховуючи душевні переживання слідче управління Поліції надало відмову в реєстрації до ЄРДР…Поліція вважає що Роман Йосипович не міг так вчинити… Що це не він(((.
А Ви як думаєте?? Громадська організація «Тернопільські підсумки» ВВАЖАЄ ЙОГО САМИМ ЧЕСНИМ ТА НЕПІДКУПНИМ ДЕПУТАТОМ , який не вкрав жодної копійки , жодної землі чи майна в держави Україна.
P.S. Мало хто наважується відкрито боротись проти корупції, великих грошей, цинічних , вихованих в с. Ласківці Теребовлянського району щирих «партіотів Росії»…
В кожного є сім’я , діти, робота. То ж на таку боротьбу не вистарчає часу… Тому просимо Вас про дуже маленьку послугу: прочитайте цю інформацію , та перекажіть іншому…Що б люди принаймі знали хто є хто… 
З повагою,Голова громадської організації «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

  тарас білан, заставний, скандали, корупція, фото, тернопільський тиждень  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.