Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Сьогодні День захисту дітей. І мені здається, що найкращим захистом наших дітей є надання додаткових можливостей для їх розвитку, а також для того, щоб вони вдосконалювалися, тренувалися та покращували своє здоров’я. На цьому наголосив голова Федерації футболу Тернопільської області, народний депутат України Тарас Юрик під час відкриття першого у поточному році футбольного поля зі штучним покриттям у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №29 з поглибленим вивченням іноземних мов, м. Тернопіль.

За його словами, в Україні за 25 років незалежності було більше тисячі футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Утім, тепер лише за один рік буде збудовано близько 800. Відбувається будівництво міні футбольних полів в рамках бюджетної програми, яка була ініційована Президентом федерації футболу України Андрій Павелко (Andrii Pavelko).

«Торік на цю програму виділили 250 млн. грн. На цей рік в Державному бюджеті заплановано 370 млн. грн. Це означає, що кошти вкладаються в здоров’я наших дітей, і це найважливіша ідеологія даної програми. Адже якщо ми сформуємо і виховаємо здорове майбутнє, то матимемо не лише чемпіонів у спорті, а й успішних людей у різних галузях життєдіяльності нашої держави», – зауважив Тарас Юрик.

Він також додав, що дуже важливо, що місто Тернопіль бере активну участь в облаштуванні міні футбольних полів зі штучним покриттям, і, зокрема, на цей проект міська рада виділила 50% співфінансуваня від загальної вартості. Вартість будівництва одного поля зі штучним покриттям, нагадаємо, складає до 1,5 млн. грн.»

Відео обіцянок, хто хоче подивитися, ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.