Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати Тернопільської обласної ради, між бійками і скандалами, прийняли ну "дуже важливе" звернення як для області, так і для України. Тепер вже НАТО точно візьме в свої "обійми" нашу країну.

Звернення щодо поглиблення відносин стратегічного партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору прийняли на сесії депутати Тернопільської обласної ради.

Своє звернення вони адресували до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-Міністра України  Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В.

“Ми, депутати Тернопільської обласної ради, вважаємо, що пріоритетним національним інтересом України у сфері зовнішньополітичної діяльності є розвиток та подальше поглиблення відносин стратегічного партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору (далі – НАТО).

Важливим кроком на шляху співробітництва є визнання Північно-Атлантичним альянсом прагнення України бути повноцінним членом організації. Від НАТО та її держав-членів продовжує надходити матеріально-технічна, дорадча, тренувальна допомога українському сектору безпеки і оборони.

Для України стратегічне партнерство з НАТО є невід’ємною складовою євроінтеграційного курсу, оскільки доповнює процес внутрішньодержавних перетворень у контексті імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, з іншої. В Україні існує консолідована думка експертного середовища, яке однозначно підтримує вступ України до НАТО і усвідомлює ту користь, яку отримає держава, реалізуючи свої зобов’язання.

Ми підтримуємо законопроект «Про національну безпеку України», внесений Президентом України на розгляд Верховної Ради України, адже він інтегрує Україну до стандартів НАТО й фіксує незворотність євроатлантичного вибору нашої держави. Завдання членства України в Європейському союзі, і у Північноатлантичному договорі, є безумовною гарантією безпеки суверенітету й територіальної цілісності країни.

План дій щодо членства – це план, насамперед, важливих перетворень всередині держави, в яких зацікавлений кожний громадянин України. Цей план охоплює політичні та економічні, оборонні й військові питання, питання ефективності використання бюджетних ресурсів, питання безпеки, а також правові питання.

Отже, ми підтримуємо встановлення керівництвом держави курсу на вступ України до НАТО, адже він є стимулюючим фактором для здійснення внутрішніх політичних та соціально-економічних реформ усіх сфер суспільного життя”, – йдеться у зверненні.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.